Newsletter
Podaj swój adres e-mail, jeżeli chcesz otrzymywać informacje o nowościach i promocjach.

Opinie klientów

Anka rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 317277 z 02.11.2014

Płyta piękna. Dobry kontakt ze sprzedającym.

zakupy: płyta nagrobkowa; listopad 2014

plusy: komunikatywność, terminonowość, super towar

minusy: nie ma

     

Małgorzata rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 312193 z 24.09.2014

Witam. Na stronę firmy Idea Glass trafiłam przypadkiem, gdy szukałam pomysłu na prezent dla rodziców. Zamówiłam grawerowany wazon. Realizacja zamówienia trwała bardzo krótko, a przesyłka była doskonale zabezpieczona przed uszkodzeniem. Kontakt ze sprzedawca bardzo dobry. Dostałam kilka projektów do wyboru, które zawierały wszystkie moje pomysły i uwagi. Serdecznie polecam wszystkim skorzystanie z usług tej firmy. W przyszłości nie zawaham się skorzystać ponownie.

zakupy: Grawerowany wazon; wrzesień 2014

plusy: rzetelność, indywidualne podejście do klienta

minusy: Nie ma wad!

 

     

Marcia78sz rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 308293 z 29.08.2014

Sklep Idea Glass znalazłam na Allegro, oferta wyróżniała się z innych oryginalnymi wzorami. Kontakt z firmą rewelacyjny, zamówiony wazon dotarł w ciągu kilku dni od zamówienia, solidnie zapakowany i zabezpieczony. Sam wazon przepięknie wykonany. Gorąco i z całą odpowiedzialnością polecam ten sklep.

zakupy: Wazon na rocznicę ślubu.; sierpień 2014

plusy: solidność,oryginalność, przemiła obsługa

minusy: brak

 

     

Krzys rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 305049 z 11.08.2014

100% zadowolenia

zakupy: Zestaw kieliszki; sierpień 2014

plusy: Indywidualny projekt

minusy: brak

 

     

Anicha rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 294881 z 05.06.2014

SZukałam prezentu i bardzo spodobało mi się to co oferują. Sklep rewelacyjny. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry, szybka reakcja na sugestie i ogromna chęć pomocy ze strony sprzedawcy. Jestem ogromnie zadowolona z obsługi, szybkości dostarczenia i jakości towaru który do mnie doszedł. To karafka serce, którą polecam. Cena może nie mała ale ja uważam, że warta wydanych pieniędzy.

zakupy: Karafka serce z grawerem; czerwiec 2014

plusy: szybkość dzialania, dobry kontakt

minusy: brak

 

     

czepinka rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 278945 z 21.02.2014

Bardzo polecam wszystko przebiegło sprawnie jakość produktu bardzo wysoka ;)

zakupy: Kieliszki; luty 2014

plusy: fachowa obsługa

minusy: brak

 

     

Anecia rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 275969 z 05.02.2014

sklep znalazłam całkiem przypadkiem szukając prezentu na rocznice ślubu, obsługa profesjonalna, odpowiedź na każdą moją wiadomość, ekspresowa przesyłka, jestem zadowolona z zakupionego wazonu i obsługi. Jak najbardziej polecam :-)

zakupy: Wazon; luty 2014

plusy: szybka odpowiedź na wiadomość, szybka wysyłka i dostawa

minusy: nie zauważyłam wad

 

     

Monika rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 275521 z 03.02.2014

Sklep znalazłam przydatkiem szukając w necie, czegoś oryginalnego na prezent dla rodziców na rocznicę ślubu. W 100% sklep Idea Glass spełnił moje oczekiwanie, współpraca z Panią Martą była rewelacyjna jej podejście do klienta, jest indywidualne. Dlatego zdecydowałam sie dodatkowo na zakup karafki ze szklaneczkami z piękna dedykacja na sześćdziesiąte urodziny również rodziców.

zakupy: lustro 30x40cm i karafka z 2 szklanki; styczeń 2014

plusy: szybka realizacjia, płynność współpracy, jakość

minusy: mało zdjęć projektów

 

     

karamina-s rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 268377 z 23.12.2013

Wiele prezentów grawerowałam na różne okazje. Obdarowani zachwyceni, prezenty ogrinalne :) Wykonanie perfekcyjne , szybko , solidnie, obsługa na wysokim poziomie Gorąco polecam :)

zakupy: graqerowane wina, szampany, kileiszki; grudzień 2013

plusy: szybkośc wykonania, dokładnośc , prefekcjonizm

minusy: nie mam uwag

 

     

sensi rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 265857 z 13.12.2013

Bardzo miła obsługa.Szybka realizacja zamówienia.POLECAM!!!

zakupy: Wazon z grawerem; październik 2013

plusy: szybkość realizacji zamówienia

minusy: wszystko ok

 

     

Elżbieta rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 265121 z 11.12.2013

Profesjonalizmem i szybkością realizacji zamówienia jestem zachwycona. NAPRAWDĘ POLECAM

zakupy: wazony z nadrukiem; grudzień 2013

plusy: szybkość realizacji i towar bez wad

minusy: nie widzę

 

     

Jacek rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 264525 z 09.12.2013

Bardzo duży wybór prezentów i innych prac do uzgodnienia indywidualnego. Miła obsługa i bezproblemowy kontakt przez wszystkie media.

zakupy: Wazon i puchar z napisami i grafiką; październik 2013

plusy: szybkość i szeroki wachlarz mozliwosci

minusy: nienajlepszy dojazd

 

     

Natalia rekomenduje IDEA GLASS opinia nr 264405 z 09.12.2013

Bardzo polecam tą pracownię, super wykonanie, takie samo podejście do klienta! Na pewno skorzystamy ponownie z oferty karafek grawerowanych- bombowy pomysł na urodziny!Pozdrawiam!

zakupy: karafka grawerowana; listopad 2013

plusy: dobry kontakt, szybka realizacja, wysoka jakość

minusy: nie ma ich w mojej miejscowości;)

 

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl